Kom godt fra start med din træning i 2019.

Live online workshop 22. januar kl. 19.30-21

Vil du også:

  • Træne din hest uden frustration hos dig eller hesten.
  • Hurtigere opnå dine træningsmål.
  • Lettere spotte hvis hesten har problemer.
  • Undgå at "træne" hesten til uønsket adfærd.

Så kom med på onlineworkshoppen Få succes med din træning og få de værktøjer der kan hjælpe dig til netop det.

Kan du ikke være med live, så får du naturligvis optagelsen bagefter, så lad ikke kalenderen afholde dig fra at være med.

Prisen inkluderer videomateriale til forberedelse, teorihæfte, arbejdshæfte, live adgang, adgang til optagelsen og mulighed for at stille spørgsmål både live og til optagelsen, samt adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål til mig.

Bonus: Lige nu får du kurset Overvind forhindringerne og nå dine mål gratis med i købet! 

Du får adgang til kursusmaterialet og bonuskurset så snart du har betalt.

Efter workshoppen klippes optagelsen i se-venlige bidder, så du nemt kan finde netop den del du vil se igen.

Alt dette får du for kun 125,-

Kopi af succesws (2)

Er workshoppen noget for dig? og hvordan foregår den?

Hvordan foregår online workshoppen?

Workshoppen foregår på samme måde som de webinarer jeg holder, du kan se mig på kamera og høre mig tale, mens du kan stille spørgsmål i chatten. Den tager lidt længere end et almindeligt webinar (ca. 1½ time), og der er kun adgang for jer der har betalt. Du kan stille spørgsmål undervejs, og du er også meget velkommen til at sende mig spørgsmål inden, så jeg kan tage dem med i planlægningen af workshoppen. Senest en uge inden workshoppen får du mail med materiale til forberedelse, det er både video, teorihæfte og et arbejdsark. Når du har set på det inden workshoppen, så får du det maksimale ud af den teori og alle de praktiske eksempler jeg kommer med på workshoppen.

Hvad hvis jeg ikke kan være med live?

Workshoppen bliver optaget, så kan du ikke være med live, så kan du se optagelsen bagefter, du kan enten se optagelsen straks bagefter på samme link som live workshoppen, eller du kan vente til dagen efter, hvor jeg klipper videoen op efter emner og lægger den op på workshoppens kursusside, så det er lettere at gå til, end hvis du skal se én lang video. Har du spørgsmål du gerne vil have mig til at svare på under workshoppen, så skriv dem til mig på forhånd enten på mail eller i facebookgruppen, og skriv du ikke kan være med live, så sørger jeg for at svare på dem og du kan se svaret på optagelsen.

Jeg får allerede undervisning - får jeg noget ud af workshoppen?

Ja, det tør jeg godt love du gør :) Når vi får undervisning, så er der ofte ikke tid til de dybdegående forklaringer på al ting. Når du gennem workshoppen får en dybere forståelse for, hvordan hesten lærer og hvordan du bedst træner den til at forstå dine signaler og ønsker, så får du også mere ud af din undervisning, både fordi du bedre forstår, hvorfor din underviser beder dig gøre bestemte ting, og fordi du bliver bedre til ikke at give hesten blandede signaler, din underviser kan ikke nå at se og rette på alting, så jo mere du selv kan opdage jo bedre. Når du bliver skarpere i din kommunikation med hesten, så vil du også opleve at du kan få mere ud af din undervisning og I kan rykke jer hurtigere end tidligere.

Jeg er skovtursrytter, så workshoppen er ikke for mig vel?

Workshoppen er for alle, der gerne vil have bedre kommunikation med deres hest, det gælder som oftest også skovtursryttere. Hvis din hest altid gør præcis hvad du beder den om, nøjagtig når du beder om det, så behøver du nok ikke workshoppen, men hvis du kunne ønske dig, at dit stopsignal var lidt bedre, den var lidt lettere at ride frem, den var lettere at ride i flok eller noget helt fjerde der kunne forbedres, så er workshoppen også for dig. God træning og kommunikation med hesten er vigtig uanset hvilken disciplin og på hvilket niveau man rider.

Det der bonuskursus om mål og forhindringer, hvad går det ud på?

Kurset er en optagelse af en tidligere workshop, det består af en video (1½) time og et tilhørende arbejdsark. Kurset hjælper dig med dels at sætte mål (det er den letteste del), og så med at forudse, hvilke forhindringer der kan opstå på vej mod målet, og hvordan du kan planlægge løsninger på disse forhindringer allerede inden de opstår. Når du har den slags planer på plads, så vil du opleve, at det bliver lettere at nå dine træningsmål, fordi du allerede har overvejet en stor del af de forhindringer, der kan opstå, og lagt planer for enten helt at fjerne forhindringen eller for at kunne lave noget andet relevant mens problemet (tabt sko, halt hest, dårligt vejr, sadel til sadelmager, travlt på job osv.) står på. Du får adgang til kurset så snart du har betalt for workshoppen, så du kan nå at gå i gang med din målsætning inden workshoppen og dermed være endnu mere skarp på, hvad du skal have ud af workshoppen for den hjælper dig bedst muligt i din træning.

Min hest er halt lige nu og må først genoptrænes om en måned, kan jeg bruge workshoppen til noget?

Helt bestemt! Genoptræning er altid omfattet af en hvis risiko for, at der opstår problemadfærd. Måske er hesten frustreret og stresset over begrænset mulighed for fysisk bevægelse, måske er den svær at få til at bevæge sig rigtigt, fordi det tidligere har gjort ondt. Uanset hvad, så vil det gøre genoptræningen lettere og sikrere for både dig og hesten, jo bedre du er til at læse den, og give den tydelige og forståelige signaler om, hvad du ønsker og være skarp på at belønne den effektivt og hurtigt, hver gang den gør det rigtige. På den måde begrænses hestens stressniveau, og den bliver mere motiveret for at være med til træningen end for at gøre alt mulig andet.

Workshoppen gør dig træningsklog

Træn bedre, mere effektivt og med større hensyn til din hest. Principperne du lærer på workshoppen virker uanset hvilken disciplin eller hestetype du rider.

Læringsteori

Hvordan lærer hesten, og hvordan udnytter vi det til at træne både effektivt og hestevenligt uden frustrationer. Denne grundviden er afgørende uanset hvilken disciplin du træner og hvilken hestetype du har.

Tag problemerne i opløbet

At træne heste er aldrig 100% problemfrit, men når du forstår hestens adfærd, og hesten forstår, hvad du beder den om , så er det lettere at spotte problemer inden de bliver alvorlige, det gælder både fysiske skavanker og uhensigtsmæssig adfærd.

BONUS: Ekstra kursus

Når du bestiller workshoppen senest 15.1. får du gratis adgang til kurset "Overvind forhindringerne og nå dine mål" samt det tilhørende arbejdshæfte. Dette materiale kan du gå i gang med så snart du har betalt.