Få fokus på din træning

En af de virkelig væsentlige ting ved hestetræning og ridning er fokus, det gælder både fokus for rytter og for hest, og det gælder uanset om du er en nervøs eller angst rytter, der har brug for fokus til at holde opmærksomheden beskæftiget, eller du er konkurrencerytter, der har brug for fokus til at sikre præcision i din træning. Godt fokus gør det nemmere at styre hesten, og nemmere at holde styr på, om den rent faktisk udfører opgaven som du havde tænkt. Dette har jeg lavet en lille video om, hvor jeg kommer med en række gode idéer til øvelser du kan lave.

http://youtu.be/Hcb6LVWFfTk

Vil du have hjælp til at få fokus, så husk jeg kører ud og underviser på hele Fyn, og er I mange nok, så kommer jeg over hele landet, med foredrag og kurser, jeg har også gode BBH kolleger over det meste af landet som jeg meget gerne henviser til, så bare spørg.

God fornøjelse med træningen

Merete Stenner

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar