Tryg til hest - Få glæden og trygheden tilbage i ridningen og træningen af din hest

Jeg har samlet lidt af den feedback jeg har fået på det seneste Tryg til hest kursus: Deltagerne på første udgave af Tryg til hest onlinekurset fik rigtig meget ud af det, de skriver følgende: Anette: Det der har ændret mig på kurset er, at jeg ikke så nemt ryger ind i den onde cirkel, hvor angsten fylder. Jeg har tilegnet mig en indre styrke, der gør at jeg har kontrol og dette smitter i den grad af på min hest. Når jeg falder i (det sker indimellem) er jeg hurtigt tilbage på sporet fordi jeg gennem kurset har fået "redskaberne" til at samle mig selv op igen Susanne: Den super gode sammensætning både med læringsteori, motivation målsætning og rytterpsykologi har gjort at jeg er kommet UD AF SANDKASSEN! Der var en masse ting der faldt på plads i mit hoved ang hvorfor min hest reagerer som den gør. Den største aha oplevelse var at opleve at min målsætning for den enkelte træning blev udført og jeg blev meget mere tilstede når jeg red. Jeg har fokuseret mest på mig selv i dette kursus og det har virkelig givet ro, sikkerhed og frem for alt rideglæden tilbage. Faktisk har jeg nok egentlig først fået bearbejdet mit styrt ordentligt sammen med Jer, så TAK for hjælpen allesammen Traditionelt får jeg ikke redet så meget i vinterperioden, da det kniber med de lyse timer. Men glæder mig til at komme afsted til foråret på en masse dejlige ture. Philippa: Første dag i forløbet var helt vildt god, man fik virkelig en hel masse gode redskaber, man kan bruge i laaaang tid! De andre gange fik man lidt flere konkrete øvelser, og personlig vejledning afhængig af hvad man har brug for, så man kunne blive hjulpet videre! Jeg var super glad for at være på kurser, jeg fik meget bedre og afslappet træning, og det er super hyggeligt! Helle: Jeg bruger de redskaber som jeg fik, vejrtrækningen, bomme på banen, og det går helt fantastik på bane, har kun været på vejen et par gange, og det gik også godt, synes at mit og Pjakkur's samarbejde er blevet super godt, han er meget lyttende, og reagerer fint på hjælpere. Og det gør jo så også at jeg ikke bliver nervøs før om han stikker af med mig, og ikke kan stoppes, så en stor succes for os Tove: Jeg synes du har en meget ukompliceret måde at undervise på så selv jeg kan forstå det. Også dejligt at høre, at du også ( endnu ) kan få urolig puls ved udfordringer, og kan takle det i virkeligheden. Har du ikke fået set det seneste webinar er det lige her

http://youtu.be/qobtrjwJWWA

Vil du vide mere om det kommende kursus kan du læse om det her http://roejlegaard.simplero.com/products/28881-Tryg-til-hest-onlinekursus-start-9-01-15

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar