Trailertræning uden trailer?

Tror du heller ikke, at du kan trailertræne uden en trailer?

I marts holdt jeg igen gratis onlineforedrag om trailertræning, i den forbindelse har de tilmeldte, udfyldt et spørgeskema, og her svarer 22% at de ikke kan træne i dagligdagen, fordi de ikke har nogen trailer. Heldigvis er der rigtig meget du kan træne uden trailer, som også hjælper dig og hesten, når du står ved traileren. Du kan nemlig lave det forståelsesmæssige forarbejde uden trailer f.eks.

  • Sørge for at få installeret signaler til frem, stop, bak og drej, der virker både i lette og svære situationer
  • Træne hesten til at følge dine signaler forskellige steder og på forskelligt underlag
  • Tjekke at dine signaler virker uanset din placering i forhold til hesten
  • Gøre hesten tryg ved smalle passager og anderledes underlag

Når disse ting er på plads uden trailer, så virker de også meget bedre, når du skal bruge dem ved traileren. Jeg har lavet en ny video til mit onlinekursus om trailertræning, hvor jeg viser og forklarer forskellige øvelser, du kan lave uden trailer, ud af den har jeg klippet nedenstående demo, som kan give dig lidt inspiration til træningen.

Mit onlineforedrag fra marts kan du se lige her, og vil du vide endnu mere om trailertræning, så finder du mit onlinekursus lige her 

Vil du allerede nu i gang med at forbedre dine basissignaler kan jeg anbefale dig at læse min artikel her om læringsteori God fornøjelse med træningen Merete

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar