Røjlegaard logo tagline_hvid.png 
FÅ SUCCES MED TRAILEREN 

KØR HVORHEN DU VIL, NÅR DU VIL!

(og vær sikker på også at kunne komme hjem igen!)

LÆS MERE KØB NU!
value 1
Tryg hest
value 2
Let at læsse
value 3
Let at køre med

GØR TRAILERMARERIDTET TIL EN DRØM!

Har du også prøvet at stå der i regnen som den sidste tilbage efter et arrangement, og bare ikke kunne få din hest ind i traileren??

Det tror jeg rigtig mange af os har oplevet i en eller anden form - Det er dødfrustrerende, og typisk også lidt pinligt!

Heldigvis kan problemet løses - og det hjælper jeg dig med.

DET HER FÅR DU UD AF KURSET!

EN TRYG HEST

Den første forudsætning for at kunne læsse din hest er, at den er tryg ved traileren. Når hesten er tryg, så bliver alt andet lettere.

LET AT LÆSSE

Når hesten er tryg, kan du lære den at læsse let og ubesværet. Med gode signaler virker det både derhjemme og i byen efter en lang dag. 

LET AT KØRE

Når hesten er tryg ved traileren, og læsningen foregår i god ro og orden, så bliver den også lettere og roligere at køre med.

Succes med trailer har allerede hjulpet mange ryttere og deres heste over trailerproblemerne. Skal du og din hest være de næste?

 

Trailerkørsel skal være sjovt og nemt, ikke noget du gruer for hver gang, du skal i byen med din hest.

 

-LØS PROBLEMERNE NU!
Succes med trailer er den bedste og mest langtidsholdbare gave, du kan give dig og din hest!
 

SÅDAN KOMMER DU I GANG

At få Succes med trailer kræver en indsats af dig! Heldigvis har jeg gennem onlineprogrammet gjort det virkelig let at komme i gang, og overskueligt at holde motivationen oppe gennem processen.

Hvad er problemet?

Først hjælper jeg dig til at finde ud af, hvad din hests største udfordring er. Måske er det utryghed, måske er det manglende signaler, og typisk er det en blanding. Dette er nødvendigt for at vide, hvad du skal træne først!

Vælg hvor du starter:

Når du har identificeret det primære problem, så kan du gå i gang med at træne. Gennem Succes med trailer hjælper jeg dig med at lægge gode planer og holde fokus på dine fremskridt.

 Bliv ved med at træne!

God trailertræning tager tid. Jeg holder dig i hånden hele vejen, så din hest også bliver tryg og let at læsse. Ugentlige mails holder din motivation oppe, og der er altid hjælp at hente i Facebookgruppen.

Hvorfor er Succes med trailer anderledes?

Måske har du allerede prøvet 117 forskellige ting, der ikke har løst dit trailerproblem? Det har allerede kostet dig masser af tid og penge uden synderlig effekt?

Succes med trailer er anderledes, det er designet til at få dig i mål, og der er flere gode grunde til det virker:

  • Jeg er både uddannet Blue Berry Hill basisinstruktør, og husdyrbrugs-agronom og har arbejdet med hestens adfærd og læring på universitetet. Det giver mig en virkelig solid videnskabelig velfunderet baggrund for de træningsmetoder du præsenteres for i kurset.
  • Jeg er mangeårig underviser, pædagogik- og formidlingsnørd og har en diplomuddannelse i voksenpædagogik. Det gør, at jeg forklarer tingene på en måde du kan forstå, og skulle der mod forventing være noget, du ikke forstår, så er der ingen dumme spørgsmål, og jeg forklarer altid gerne tingene igen på en ny måde.
  • Gennem Succes med trailer sætter vi sammen fokus på dine mål, dine udfordringer og hjælper dig til at lave planer, der holder i virkeligheden og som får dig i mål.
  • Der er ingen hurtige løsninger (som du nok allerede har opdaget, så findes de ikke, i hvert fald ikke på en etisk forsvarlig måde!), trailertræning tager tid, og Succes med trailer tager højde for dette, og er designet til at hjælpe og støtte dig over længere tid, så du holder motivationen oppe og bliver ved at træne og fokusere på jeres fremskridt.

DINE MULIGHEDER:

BRONZEPAKKEN

Julepris kun 699,- kr

Gør det selv løsningen.

Du får "Succes med trailer" kursets videoer, teorihæfter og motivationsmails, lige til at gå i krig med. 

Ingen bonusser, livesessioner eller Facebookgruppe.

Til og med 31.12.19 får du bronzepakken til julepris kun 699,- 

MEST POPULÆRE:

SØLVPAKKEN

Julepris kun 1.000,- kr

Normalpris 1995,-

Du får Succes med trailer kurset inkl. tidligere og kommende livesessioner og adgang til kursets Facebookgruppe.

Til og med 31.12.19 får du sølvpakken til julepris kun 1000,- 

GULDPAKKEN

Julepris kun 1995,- kr

Eller to gange 998,-

Som sølvpakken inkl. 3 gange feedback på træningsvideoer af op til 10 minutters varighed. 
Med feedback kan du rykke endnu hurtigere med din træning. Feedback skal bruges inden for 6 måneder fra køb.

Til og med 31.12.19 får du guldpakken til julepris kun 1995,- (normalpris 2995,-)

FÅ TRAILERKURSET TIL JULEPRIS


00

dage

00

timer

00

min

00

sek

SÅDAN FOREGÅR SUCCES MED TRAILER KURSET

Så snart du har betalt for kurset sker følgende:

  • Du får adgang til alt kursusmaterialet med det samme. Materialet består af videoer, tekster og øvehæfter samlet i et overskueligt kursussetup, der virker både på pc, tablet og mobil.
  • Du får din første motivationsmail med hjælp til planlægning af din træning.
  • Du får adgang til Facebookgruppen (kun sølv- og guldpakke), så du kan stille spørgsmål med det samme. Du kan også stille spørgsmål på de enkelte lektioner.
  • Hver uge i 8 uger får du en ny motivationsmail, så du holder motivationen oppe og bliver ved at træne målrettet - på den måde løser du hurtigst muligt dit trailerproblem. 
2019-06-06_13-33

DE ALMINDELIGE SPØRGSMÅL:

At investere i Succes med trailer kræver naturligvis noget overvejelse, for er det nu også noget for dig? Derfor har jeg samlet de mest hyppige spørgsmål og deres svar her, er der noget du ikke fik svar på, så skriv straks til merete@stenner.dk med dit spørgsmål:

JEG HAR IKKE ADGANG TIL TRAILER HVER DAG, KAN JEG ALLIGEVEL FÅ GLÆDE AF KURSET?

JA! Der er rigtig meget du kan træne også uden trailer. På kurset får du masser af inspiration til god og effektiv træning, som du kan lave uden trailer, så du er godt forberedt og får mest muligt ud af træningen, når du så har en trailer til rådighed. 

JEG VED IKKE, OM JEG HAR RÅD?

Har du råd til at lade være? Succes med trailer giver dig værdifuld viden og værktøjer, som du kan have glæde af resten af dit (heste)liv. Du får langtidsholdbar træning af din hest, der sparer dig for akutte udgifter til læsseeksperter, lastbiltransport eller beroligende midler fra dyrlægen. For din investering får du ud over kursusmaterialet også muligheden for direkte feedback fra mig på lektionerne og i Facebookgruppen (sølv- og guldpakken), og det medlemsskab løber så længe du selv vil, du kan altså vende tilbage til materialet om 2 år, og så er jeg der stadig til at svare på spørgsmål.
Så hvad er det værd for dig at have en hest, der kan læsses hvor som helst og når som helst?

MIN HEST ER IKKE BANGE, BARE STÆDIG, KAN DU HJÆLPE MED DET?

På Succes med trailer lærer du at tolke din hests adfærd og se mere nuanceret på, hvad der motiverer den, og hvad dens adfærd egentlig betyder. Langt de fleste heste, der stemples som stædige, frække eller dumme ved traileren er i virkeligheden bange, men reagerer ved at lukke ned, hvor andre heste reagerer mere voldsomt. Andre "stædige" heste forstår bare ikke fremsignalet godt nok til, at det også virker ved traileren, hvor den er mindre motiveret for at gå frem. Uanset hvilken kategori din hest er i, så får du gode og effektive værktøjer til at hjælpe den og løse problemet.

MIN HEST ER MEGET FØLSOM, EGNER DINE METODER SIG TIL DEN SLAGS HESTE?

JA! Fordi træningsmetoderne er baseret på viden om adfærd og læringsteori (og sund fornuft!), og ikke er et fast system, så passer de til alle typer af heste. Med en følsom hest er det rigtig godt, at du selv tager dig af træningen, frem for at få en træner ud, da du kender din hest bedst, ved hvor dens grænser går, og har masser af erfaring med at læse dens signaler. Ved selv at stå for træningen har du også mulighed for at træne hyppigt og kortvarigt, hvilket typisk er en fordel for følsomme heste, der hurtigt løber tør for mentalt overskud.